SUSHI-EIGHT & TONY'S WOK EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi-Eight & Tony's Wok Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

2 mei 2024 om 21:27 Bezorger stond een kwartier lang te bellen voor mijn huis. Kwam de bestelling pas brengen toen ik naar buiten kwam
26 apr 2024 om 22:14 carpaccio is aan te raden Sushi is niet speciaal Zal hier niet meer bestellen vanwege Slechte communicatie,onvriendelijk,en slechte service
26 apr 2024 om 3:59 Na een uur wachten werd de bestelling geannuleerd...
2 apr 2024 om 20:04 Lekker en bezorging zoals aangegeven.
1 apr 2024 om 19:00 Ik vind het schandalig dat er echt niets gedaan wordt aan de bezorgtijd van een bestelling bij Tony’s Wok Eindhoven. Je moet letterlijk 2 of 2.5 uur wachten. En Thuisbezorgd doet NIETS aan de reviews van de klanten, ik heb een klacht gestuurd
30 mrt 2024 om 15:23 Bijna 2 uur moeten wachten en ook nog verkeerde saus over m’n wok
26 mrt 2024 om 21:10 Voor me Tonny blijf altijd number one ! Lekker , vers eten en heel snel bezorging !
25 mrt 2024 om 5:12 Schandalig! Het eten was bezorgd na 2 uur (op zondag) en dat hadden ze nergens aangegeven.
23 mrt 2024 om 21:30 Lekker eten maar duurde 2 uur en werden niet goed geholpen
6 mrt 2024 om 23:14 Good taste, but sushi squeezed into small box, so some rolls were unrolled and hard to grab.
28 feb 2024 om 23:15 Woensdagavond om 20h besteld. 21.30h 2x gebeld waarbij medewerker aan geeft dat ik met thuisbezorgd moet bellen terwijl dat niet kan als consument. Na twee uur !! hadden we de sushi eindelijk. Geen sorry oid. Sushi was ook minder lekker dan normaal…
22 feb 2024 om 18:45 Pokebowl is altijd lekker. Het wokje zat echt veels te weinig groente en kip in. En het was witte rijst, terwijl ik nasi had besteld.